mandag den 3. maj 2010

Scrapweekend på Fanø

Jeg har slet ikke fortalt jer, om den fantastiske scrapweekend vi havde på Fanø for 1 uge siden.

Vi var 7 scrapglade tøser fra Sønderborg, Sjællandog Middelfart, som havde valgt at bruge en hel weekend på scrap. Vi havde lånt Benitas forældres dejlige sommerhus.

Fredag havde alle fået fri fra arbejde, så vi kunne komme hurtigt afsted og derved få så meget ud af dagen som muligt. Vi havde planlagt, at vi skulle besøge en scrapbutik for at fylde depoterne op :) Vi besøgte Benedicte i Unikscrap ved Nim. Det var første gang, vi var i butikken, men det er bestemt ikke sidste gang...

 Derefter gik turen ellers til Fanø. Sommerhuset blev indtaget og spisebordet hurtigt inddraget til scrapbord :)  Alle måltider, bortset fra festmåltidet lørdag aften,  måtte foregå ved sofabordet, davi ellers skulle pakke sammen hver gang.

Tiden fløj afsted. Der blev grinet, hygget, scrappet og sunget i sommerhuset. Vi havde det bare så hyggeligt....  Det er helt vildt, hvad der kom ud af en weekend i sommerhus med scrap.
Vi havde en lille konkurrence, hvor vi skulle scrappe et Lo efter den sammeskitse.Pia fra Love2scrap havde været så sød, at sponsorere 2 fine gaver til dette. (1000 tak, Pia)
Jeg var så heldig at vinde den ene af gaverne med dette LO :)

Jeg vandt et "dåse minialbum" som dette og nogle fine chipboardfigurer :)

Resultat af en weekends produktion:
Dorthe: to layouts, fem kort, et staffelikort og et påbegyndt minialbum


1000 gange tak for en rigtig dejlig weekend.
Jeg glæder mig allerede til næste gang :)

Læs desuden Benitas artikel ved Scrapsister her og her

3 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

ih nogle flotte ting du har lavet. jeg kunne godt bruge sådan en weekend :) hihi.. tillykke med den helt sikkert velfortjente præmie :)

Benita sagde ...

Du skal da vise den præmie du har vundet! Altså Dorthe... tsk tsk tsk. Her fortæller du om hvad du har lavet og at du har vundet, men ikke noget om hvad du har vundet.


VI VIL SE!

Lisbeth sagde ...

Tusen takk for hyggelige ord i bloggen min!!!
Har kost meg litt hos deg i dag og fant masse nydelig her, så tusen takk for titten!
Klem,Lisbeth